Vad är egentligen PAS?

PAS-agendan: Kvinnors och barns liv offras för Papparätten

In Barn, Vårdnadstvister on december 24, 2012 at 5:48 f m

Återigen Kvinna sköts i magen – man anhållen: 

”Mannen hämtades till förhör under natten och anhölls för anstiftan till mordförsök. Han har tidigare haft en relation med kvinnan, som är i 40-årsåldern.

Enligt hd.se har de två varit inblandade i en vårdnadstvist och kvinnan har tidigare polisanmält honom för hot.

Tre barn befann sig i lägenheten när kvinnan sköts med ett handeldvapen. Ett av barnen larmade polisen.”

Hur många gånger ska denna historia upprepa sig innan samhället lyfter ett finger? ”Det krävs en haverikommission mot våldet”, skrev Angela Beausang, men den kommer aldrig. ”Utredningar om kvinnovåld dröjer”, bekräftar Sveriges Radio:

”Socialstyrelsen är alldeles för passiv när det gäller att utreda vad som gått fel när kvinnor eller män dödas av närstående eller före detta närstående. Det skriver professorerna Gun Heimer och Henrik Belfrage på Svenska Dagbladets debattsida.”

Vad tror ni det beror på? Just det, PAS-agendan som den svenska papparättsrörelsen har sett till är styrande vid avgöranden i vårdnadstvister. Pappans rätt går före allt, kvinnan liv väger ingenting i sammanhanget, för att inte tala om barnens. Är detta jämställdhet? Eller ens ”jämställdism”?

Nej, det är Papparättsrörelsen (Fathers Rights Movement) och mellan den och de ”patriarkala kulturer” den Breivikst bekämpar kan sättas likhetstecken.

Så fort någon kvinna protesterar mot kvinnomorden och våldet mot barnen från samma gärningsman, som det innebär när barnen tvingas bevittna morden, mordförsöken eller misshandeln eller decennierna av vårdnadstvister som denna kriminella galning driver mot mamman, med PAS-rättsväsendets benägna bistånd, i syfte att förstöra hennes liv på alla tänkbara sätt, då rycker kommentarsmarodörerna ut, i enad tropp och bagatelliserar, förklenar, självömkar.

”Vilken snedvriden artikel.”, ”Jag är övertygad om att det finns våldsamma män, sen finns det våldsamma kvinnor också.”, ”Fy vilken snedvriden artikel, det är förtal, diskriminering och kränkning”, ”Den här artikeln har inget med dagens verklighet att skaffa”, ”ROKS folket vet mycket väl att andelen kvinnliga förövare initialt är större än andelen manliga förövare när det gäller våld i nära relationer”, ”Isakssons faktoid (det betyder något som låter trovärdigt men som är falskt)”, ”när skall feministerna förbättra sig själva och sluta kriga med männen?”, ”De mest stolliga männen har oftast haft en ensamstående mor…”

Tänker de på de kvinnor och barn som dagligen drabbas av våldet eller tvingas möta en för tidig död? NEJ. De tänker på sina monstruösa egon, ingenting annat. Avskyvärt. Ynkligt. Och totalt ruttet.

Kvinnor och barn i Sverige lever inte i en rättsstat utan i en nazianstruken vårdnadstvistsdiktatur i vilken de saknar varje rättighet och måste leva gömda, på flykt eller utstå tortyren. Kommentarsmarodörernas högerextrema diktatur. Inte ens sina liv har de rätt att skydda. Vad gör regeringen? Ser aktivt till att våldet fortsätter. Polisen, domstolarna, familjerätterna hjälper till. Stöder Fathers Rights Movement, Papparättsrörelsen. Därför dör kvinnor, därför plågas barnen, därför tvingas, hotas, våldtas, torteras och dödas de också.

De som möjligen får förmånen att växa upp gör det med svåra skador till kropp och själ. Varje sådant barn borde få livränta av staten, stora skadestånd, för det är domstolarna och rättsväsendet som sett till att de får sina liv förstörda. Det innebär allvarliga brott mot deras och deras mödrars mänskliga rättigheter.

Kongo? Nej, Sverige 2012.

Gott Nytt 2013. Ett nytt Otursår, för kvinnor och barn.

Svenska Dagbladet Kvinnomorden måste granskas mer effektivt Svenska Dagbladet Så kan våldet mot kvinnor bekämpas Svenska Dagbladet Barnets bästa har blivit det motsatta Svenska Dagbladet Kvinnovåld möts av likgiltighet Uppdrag Granskning Lars Vilks ångrar inte talet på antimuslimsk konferens Dagens Nyheter Löfvén: Ökade klyftor grund för SD-framgång Aftonbladet Regeringen bakom SD-framgång  Aftonbladet Rädda julen från falskt kulturkrig Svenska Dagbladet Vi behöver kämpa för allas lika värde  Dagens Nyheter Domstol godtar att ”alltför attraktiv” sjuksköterska fick sparken

Tidigare på Sanningen om Papparättsrörelsen:

 

  1. Tack för artikeln. Önskar er en riktigt God Jul.

    Skickat från min iPhone

    24 dec 2012 kl. 06:48 skrev ”Sanningen om Papparättsrörelsen ” :

    > >

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.