Vad är egentligen PAS?

Begravd sanning?

In Uncategorized on juli 8, 2013 at 3:16 e m

Nu är vittnet ”Anna” hittad död i Thailand. De många förståsigpåare som betvivlade hennes vittnesmåls äkthet menade  att det faktum att hon kom fram med uppgifterna efteråt visar att de inte är sanna.

Men de verkar försumma att ta med i beräkningen att det kan finnas något sådant som verklig rädsla. Med tanke på vilka krafter hon utmanade och med tanke på hennes egen svaga ställning i samhället vore det inte så konstigt om rädsla skulle kunnat vara orsaken till att hon i så fall tvekade. 

Till och med när mycket stora antal människor över hela världen långt upp i vuxen ålder vittnar om omfattande övergrepp tar det många år innan samhället överhuvudtaget erkänner att de existerat, trots överväldigande bevisning. Skulden och skammen läggs på offren. De som bryter tystnaden straffas.

Aftonbladet Sanningen kan ha dött med vittnet ”Anna” P3 Dokumentär Verklighetens Lilja 4 ever P3 Dokumentär Södertäljeflickan P3 (obehagligt att Dagens Nyheter har tagit bort länken till artikeln som Södertäljeflickan skrev i replik till Jan Guillou) Sveriges Television Retuscheringar vi minns Dokumentär Mordet i Keillers Park Svenska Dagbladet Utsatta barn är dubbla offer Expressen Katolska kyrkan mörkade övergrepp på barn Sveriges Radio Polisen bryr sig inte om försvunna flyktingbarn Sydsvenskan In i skuggan Sveriges Television Debatt Peter Englund Att ändra det förflutna Svenska Dagbladet Nazi-memoarer kan tysta politiska historierevisionister BBC Magdalene laundries: Survivor stories Broadsheet Deny ‘til they die’ Feministiskt Perspektiv Om det sekretessbelagda sexnätverket Svenska Dagbladet Utnyttjade flickor kräver skadestånd Unicef Fakta om sexuell exploatering av barn Svenska Dagbladet Fängelse för 33-åring  Monica Antonsson Lindbergaffären för stor för polisen Sveriges Television Barn bland de döda Expressen Stoppa drickandet med barnen Dagens nyheter Jourhemspappan Fler barn kan ha drabbats Metro Dagens juridik Svenska Dagbladet  Dagens Nyheter  Svenska Dagbladet

Tidigare inlägg på Sanningen om Papparättsrörelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: